Vinuri Crama Verde

SAUVIGNON BLANC
Soi semiaromat din care se obtin vinuri seci pana la dulci cu arome de fructe exotice sau flori de camp . Culoarea pleaca de la alb verzui pana la galben verzui incantand privirea consumatorului . La Babadag a gasit cele mai bune conditii de a-si pune in valoare calitatile native - se obtine un vin excelent ce poate fi baut inca din luna noiembrie fara a displace cunoscatorilor .


CABERNET SAUVIGNON
Este pe buna dreptate regele vinurilor rosii . Originar din Franta, soiul s-a adaptat f. bine conditiilor din Romania . La Babadag a gasit conditii excelente de clima si sol, dovada calitatea constanta a vinului . Vinul este rosu intens cu gust aspru in primele luni de viata care evolueaza excellent odata cu trecerea timpului . Odata cu invechirea, vinul dezvolta arome care pleaca de la cireasa neagra pana la vanilie.


MERLOT
Cu o culoare rosie- rubinie, intensa, de o nuanta aparte, fructuozitate de neegalat si un extract foarte mare, Merlot este un vin excellent pentru mesele pe baza de carne rosie, paste, branzeturi . Este apreciat si ca vin tanar, dar prin invechire capata calitati nebanuite, cu un gust si aroma de vanilie si migdale . Merlot se impune printr-o catifelare specifica celor mai fine vinuri.


ALIGOTE
Vin sec, alb verzui cu aroma inconfundabila, unic prin evolutia gustului si aromei sale : salbatic cu aroma de toamna cand este tanar si o desfatare pe masura invechirii - un vin cu personalitate. Este intotdeauna produs ca vin sec si se caracterizeaza printr-o tarie alcoolica si o aciditate moderata si un gust de pamant ars de soare, usor amarui. Acest vin poate fi consumat la orice ora alaturi de o diversitate de mancaruri : peste, legume, gratar, fructe de mare.Podgoria Babadag
se afla situate intr-o zona colinara, marginita la nord de lacul Babadag, la sud de padure de tei si stejar, la est lacul Razelm . Soarele verii acumulat in stuguri se reflecta in calitatea vinului . Acumularile mari de zahar permit obtinerea unui vin de o calitate extraordinara in fiecare an .

Sauvignon Blanc

Utilizatori online

Avem 6 vizitatori online

Traducere website

Romanian English French German

Noutati

La inceputul anului  2009 am instalat si pus in functiune o linie de imbuteliere vinuri la sticla cu o capacitate de 3000 sticle/ora, urmarind in acest sens diversificarea sortimentelor de produse pentru desfacerea pe piata, venind astfel in intampinarea cererii clientilor nostrii traditionali.

Clienti si parteneri

Vanzarile de vinuri se fac numai pe baza de contract incheiat.

S-au derulat contracte de vanzare a vinurilor catre clienti externi din  Cehia, Germania, Rusia, Republica Moldova, Canada

Locul I - Diploma de Excelenta

In ultimii trei ani Ovidius Mercado se afla in topul firmelor din Constanta, obtinand in anul 2005 Locul I - Diploma de Excelenta pentru activitatea desfasurata (productie vinuri linistite) acordata de Camera de Comert, Industrie si Navigatie Constanta.


Copyright © 2010 - CRAMA-VERDE.RO - S.C. Ovidius Mercado S.R.L.. Toate drepturle rezervate. Powered by TWT Romania.